U našoj ponudi se nalaze GRUNDFOS proizvodi - Tečni hemijski dozeri i sistemi uključuju analizatore i kontrolere za različite industrijske i komunalne namene. Kvalitet garantuje br.1 pozicija medju najboljim svetskim proizvodjačima koja se kvalitetom jasno distancirala od konkurencije.

  Budite slobodni da nas kontaktirate u vezi sa svim dodatnim informacijama vezano za vaše potrebe koristeći online formular desno ili neki od naših kontakt telefona.

  Conex DIS GConex® DIS-G sistem za detekciju curenja gasa

  Conex® DIS-G standardni instrumenti za doziranje gasa) sigurnosni sistem prati instalacije doziranja gasa i prostorije za skladištenje.

  Conex DIS CConex® DIS merenje provodljivosti (provodljivo, induktivno)

  Conex® DIS (standardni instrumenti za doziranje) modeli su jednostavni i jeftini uređaji za pojačavanje i regulaciju. Ovi modeli, sa ugrađenim moćnim 16-bitnim mikroprocesorskim sistemom koji nudi širok izbor postavki, pružaju visok kvalitet vode dok istovremeno smanjuju doze korišćenih hemikalija, a uz to obezbeđuju kombinaciju jednostavnosti i efikasnosti.

  Conex® DIS-C meri provodljivost u čitavom nizu primena, od pranja flaša do grube desalinizacije. Ovo je omogućeno zbog toga što DIS-C raspolaže izborom provodljivih ili induktivnih ćelija.

  Conex DIA GConex® DIA-G sistem za detekciju curenja gasa

  Conex® DIA-G (napredni instrumenti za doziranje gasa) sigurnosni sistem prati instalacije doziranja gasa i prostorije za skladištenje.

  Control MPCGrundfos Control MPC je kontrolni ormarić s regulatorom CU 351 koji vam omogućava da nadzirete i kontrolišete najviše šest identičnih, paralelno povezanih pumpi. Isporučuje se sa svim neophodnim delovima za početak rada i sadrži softver koji je prilagođen vašoj primeni. Control MPC će momentalno smanjiti potrošnju energije, a samim tim i troškove napajanja. Zahvaljujući serveru podešenom za datu primenu, imaćete potpunu kontrolu nad pumpama u vašem sistemu. Opcije kao što su automatska kontrola kaskada obezbeđuje najveću moguću energetsku efikasnost sistema.

  Control MPC je jedini ovakav sistem na tržištu i on tačno zna koje pumpe i koliko njih treba da kontroliše, i podesiće rad i smanjiti potrošnju energije na osnovu podataka koje je dostavio korisnik.

  ANIKON je ovlašćeni
  GRUNDFOS distributer i
  GRUNDFOS partner za industriju

  Grunfos - Autorizovani servisni partner
  Grunfos - Autorizovani servisni diler